Program de dimensionare pentru curele de transmisie ContiTech

contitech_suite_uvSelecţia unui element de transmisie cu dimensiunea potrivită este la fel de importantă ca şi o curea de transmisie foarte performantă. Transmisiile supra- şi subdimensionate sunt neeconomice şi puţin durabile. Cu pachetul nostru de programe de dimensionare CONTI® SUITE, distribuitorii specializaţi şi companiile din industrie au posibilitatea asigurării unei dimensionări optime ale curelelor de transmisie ContiTech. Programul asigură întotdeauna cea mai ridicată eficienţă posibilă datorită unui algoritm de funcţii orientat spre parametrii. Pentru o dimensionare simplă şi optimă a transmisiilor cu mai mult decât două roţi de curea şi sisteme de întindere, ContiTech a dezvoltat modulul DRIVE ALIVE. Modulul pentru roţi de curea multiple ia în considerare solicitările asupra curelei la funcţionarea în aplicaţii cu până la zece roţi individuale. Pot fi modificaţi şi adaptaţi parametrii de acţionare individual în cadrul programului în aşa fel încât este posibilă testarea şi verificarea imediată a soluţiilor şi cerinţelor. Programul dispune de o structură logică şi prelucrează imediat datele introduse, astfel încât pot fi realizate modificări directe ale sistemului de acţionare fără a fi necesară începerea unui nou calcul. Programul include întreaga gamă de curele de transmisie din cauciuc.

ContiTech Suite 6.0 este un program de dimensionare pentru curele de transmisie ContiTech care se pretează la determinarea curelelor optime din punct de vedere economic şi funcţional ale aplicaţiilor. Fie că este vorba de curele trapezoidale, curele multitrapezoidale, curele trapezoidale multiple sau curele dinţate, toate aceste tipuri de curele de transmisie pot fi dimensionate rapid fără a mai fi necesară utilizarea de tabele.

Prin intermediul programului de dimensionare ContiTech Suite 6.0, ContiTech vă oferă două aplicații unite într-un singur pachet software şi anume:

- Transmission Designer este instrumentul optim pentru dimensionarea transmisiilor cu două roţi de curea.

 

program-de-dimensionare-curele-transmisie-contitech-transmission-designer

 

- la mecanismele cu mai mult de două roţi de curea se folosește aplicația Drive Alive.

 

program-de-dimensionare-curele-transmisie-contitech-drive-alive

 

Programul este dedicat companiilor şi poate fi descărcat de la următorul link:

ContiTech Suite 6.0 (Windows), 65MB

 

MANUAL DE UTILIZARE ContiTech Suite (limba Română)

INDICAŢIE DE INSTALARE: La prima pornire a programului se va genera un cod, ce va fi trimisă pe E-mail către Power Transmission Group. Ulterior veți primi de la ContiTech, tot prin e-mail, codul personal de deblocare a programului.

INDICAŢIE: Deblocarea se va realiza numai pentru clienții comerciali și numai dacă informațiile privind utilizatorul au fost completate integral.

Prin intermediul programelor de dimensionare se determină şi forţa de pretensionare a curelelor de transmisie. Aceasta poate fi măsurată cu aparatele de măsurare a forţei de pretensionare a curelelor de transmisie CONTI® VSM-1 şi VSM-3 care reprezintă dispozitive complet electronice concepute pentru curelele sincrone, multitrapezoidale şi trapezoidale.